Thermad Brink

Thermad Brink is al meer dan 20 jaar actief in de verwarmings- en ventilatiesector en is bovendien de laatste jaren uitgegroeid tot marktleider in luchtverwarming bij particuliere woningen.
Als invoerder en verdeler van het volledige gamma van het Nederlandse Brink Climate Systems, doen wij beroep op een uitgebreid netwerk van installateurs, over het hele land.

Thermad Brink beschikt bovendien over een eigen adviesafdeling met een ruime ervaring in het ontwerpen van luchtverwarmings- en ventilatiesystemen. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de ins en outs betreffende installatiemogelijkheden en bouwvoorschriften. Aan de hand van uw bouwplannen werken wij voor u een advies en offerte op maat uit. Kwaliteit is hierbij het uitgangspunt.

Ook tijdens de uitvoering van de werken kan u rekenen op een goede opvolging en controle.

Eens de werken beëindigd zijn, staan wij ook ter beschikking voor het onderhoud aan de toestellen. Het is wettelijk verplicht sinds juni 2010 om de verwarmingstoestellen minimaal tweejaarlijks te laten onderhouden en nakijken door een erkend gastechnicus.

Onze missie:
  • Onze klanten te ondersteunen in het aanbieden van toekomst- en marktgerichte totaaloplossingen voor een optimaal binnenklimaat en dit met respect voor het buitenklimaat.
  • Professionele klanten een uitgebreide service bieden die reikt tot een educatieve ondersteuning, advies en een betrouwbaar productgamma voor woningen en kleine utiliteitsgebouwen.
  • Particuliere klanten inspireren met een totaaloplossing die esthetische, efficiënt en duurzaam is.
 
Door te investeren in goede research, marketing, kwaliteit, logistiek, advies, verkoop en service bereiken we het optimale rendement voor klanten, medewerkers, aandeelhouders en de samenleving.

 
     
 
 

Dealer corner

E-mail
Paswoord
Login
Thermad Brink Luchtverwarming bvba © 2017